Springrolls is echt een van mijn lievelingsgerechten. šJe kan hier lekker mee variĆ«ren (al kies ik toch vaak voor dezelfde ingrediĆ«nten, never change a winning teamš), het is een lichte maaltijd en mijn darmen worden daar blij van! āØ
Deze variant heb ik gemaakt met oesterzwammen, paksoi en zeekraal in sojasaus. Vaak worden er veel rauwe groenten toegevoegd aan springrolls maar mijn voorkeur gaat uit naar warm eten. Voor de rijstnoedels kies ik de volkoren variant. š
Ingrediƫnten:
Zilvervliesrijstnoedels
Springrolls
Avocado
Mango
Komkommer
Oesterzwammen
Paksoi
Zeekraal
Sesamzaadjes
Sojasaus, kurkuma en zwarte peper
Het recept:
Snijd de paksoi in stukjes en de avocado, mango en komkommer in reepjes.
Bak de oesterzwammen, paksoi en zeekraal in een pan met sojasaus, kurkuma en zwarte peper.
Kook de rijstnoedels volgens de verpakking.
Vul een schaal met water, doe hier een springroll in tot het zacht wordt (zoān 10-15 seconden)
Vul de springroll en rol op!
Comments