top of page

SPRINGROLLS MET OESTERZWAMMEN šŸŒ±(vegan & glutenvrij)

Springrolls is echt een van mijn lievelingsgerechten. šŸ˜Je kan hier lekker mee variĆ«ren (al kies ik toch vaak voor dezelfde ingrediĆ«nten, never change a winning teamšŸ˜‚), het is een lichte maaltijd en mijn darmen worden daar blij van! āœØ


Deze variant heb ik gemaakt met oesterzwammen, paksoi en zeekraal in sojasaus. Vaak worden er veel rauwe groenten toegevoegd aan springrolls maar mijn voorkeur gaat uit naar warm eten. Voor de rijstnoedels kies ik de volkoren variant. šŸ˜


Ingrediƫnten:

  • Zilvervliesrijstnoedels

  • Springrolls

  • Avocado

  • Mango

  • Komkommer

  • Oesterzwammen

  • Paksoi

  • Zeekraal

  • Sesamzaadjes

  • Sojasaus, kurkuma en zwarte peper









Het recept:

  1. Snijd de paksoi in stukjes en de avocado, mango en komkommer in reepjes.

  2. Bak de oesterzwammen, paksoi en zeekraal in een pan met sojasaus, kurkuma en zwarte peper.

  3. Kook de rijstnoedels volgens de verpakking.

  4. Vul een schaal met water, doe hier een springroll in tot het zacht wordt (zoā€™n 10-15 seconden)

  5. Vul de springroll en rol op!





















Comments


bottom of page