RIJSTNOEDELS MET ZALM 🤩
- Aniek Buijsrogge
- 13 apr 2021
- 1 minuten om te lezen
De Aziatische keuken is mijn lievelingskeuken. Mede omdat hier weinig gluten of lactose in de gerechten zijn toegevoegd, maar vooral omdat het gewoon heeeel lekker is! Dit gerecht is makkelijk te maken en is super voedzaam😁

Ingrediënten:
Rijstnoedels
Zalm
Paksoi
Komkommer
Ui
Wortels
Mango
Ketjap, gember, peper, chilivlokken
Sesamzaadjes
Recept:
1. Snijd de groenten.
2. Bak in een wokpan eerst de ui en wortel in ketjap, gember, peper en chilivlokken.
3. Voeg daarna de paksoi toe.
4. Bak ondertussen de zalm in een andere pan.
5. Kook de rijstnoedels volgens de verpakking.
6. Voeg de rijstnoedels toe aan de groenten en voeg als laatst de komkommer toe.
7. Verdeel over de borden en garneer met mango en sesamzaadjes!
Comments