top of page

PEREN CRUMBLE šŸ

Hoe lekker is crumble! Aangezien ik deze crumble bij mijn ouders heb gemaakt en zij een perenboomgaard hebben gingen er natuurlijk peren in! šŸ Ik had best een grote portie gemaakt dus je zou de hoeveelheid ook kunnen halveren. Mega lekker als toetje met ijs of yoghurt. šŸ˜



Ingrediƫnten:

  • 2 grote Doyenne peren

  • 150 gram amandelmeel

  • 75 gram kokosmeel

  • 120 gram havermout

  • 2 theelepels kokosbloesemsuiker

  • 3 eetlepels agavesiroop

  • 1 theelepel citroensap

  • Snuf zout

  • 4 grote eetlepels kokosolie








Recept:

  1. Snijd de peren in stukjes en leg deze in een ovenschaal

  2. Doe de droge ingrediƫnten (het amandelmeel, kokosmeel, kokosbloesemsuiker, havermout en zout) in een kom

  3. Verwarm de kokosolie tot het vloeibaar is

  4. Meng de kokosolie met de droge ingrediƫnten en voeg de agavesiroop en het citroensap toe

  5. Verdeel het geheel over de peren in de ovenschaal en zet in de oven (170 graden) voor ongeveer 30 minuten. Goed opletten of de crumble niet te donker wordt

  6. Serveer met yoghurt of ijs!

Comments


bottom of page