Hoe lekker is crumble! Aangezien ik deze crumble bij mijn ouders heb gemaakt en zij een perenboomgaard hebben gingen er natuurlijk peren in! š Ik had best een grote portie gemaakt dus je zou de hoeveelheid ook kunnen halveren. Mega lekker als toetje met ijs of yoghurt. š
Ingrediƫnten:
2 grote Doyenne peren
150 gram amandelmeel
75 gram kokosmeel
120 gram havermout
2 theelepels kokosbloesemsuiker
3 eetlepels agavesiroop
1 theelepel citroensap
Snuf zout
4 grote eetlepels kokosolie
Recept:
Snijd de peren in stukjes en leg deze in een ovenschaal
Doe de droge ingrediƫnten (het amandelmeel, kokosmeel, kokosbloesemsuiker, havermout en zout) in een kom
Verwarm de kokosolie tot het vloeibaar is
Meng de kokosolie met de droge ingrediƫnten en voeg de agavesiroop en het citroensap toe
Verdeel het geheel over de peren in de ovenschaal en zet in de oven (170 graden) voor ongeveer 30 minuten. Goed opletten of de crumble niet te donker wordt
Serveer met yoghurt of ijs!
Comments