top of page

LINZENPASTA MET COURGETTE EN ZALM šŸ

EĆ©n van mijn favoriete pastagerechten!šŸ˜ Naast dat het snel klaar is, is het ook nog heel lekker. Met de groenten kun je ook makkelijk variĆ«ren (aubergine is hier ook heel lekker bij). In plaats van zalm eet ik dit ook graag met notenballetjes šŸ˜Š


Ingrediƫnten (3 personen):

  • 1 pak linzenpasta (ik gebruik die van de albert heijn)

  • 1 courgette

  • 1 paprika

  • Ui/knoflook

  • Pijnboompitten

  • Tomaatjes

  • 3 stukjes Zalm

  • Geitenkaas

  • Gedroogde peterselie en rozemarijn








Recept:

1. Verwarm de oven op 160 graden en plaats hier de tomaatjes in voor ongeveer 10/15 minuten (besprenkel met olijfolie en peper) 2. Maak courgetti van de courgette met een spiraalsnijder 3. Snijd de rest van de groenten in blokjes 4. Kook de pasta volgens de verpakking 5. Bak eerst de ui en de knoflook en voeg daarna de groenten er bij samen met de kruiden 6. Bak de zalm in een andere pan op laag vuur 7. Als de pasta klaar is voeg je deze toe aan de groenten en doe hier 2 blokjes geitenkaas doorheen 8. Serveer de pasta met de zalm en pijnboompitjes op de borden.

Comments


bottom of page