GRIEKSE GLUTENVRIJE PASTASALADE MET DILLEDRESSING 🌱
- Aniek Buijsrogge
- 23 mei 2021
- 1 minuten om te lezen
Als ik tijd heb maak ik tussen de middag heel graag een salade. Deze salade is super makkelijk om te maken en de dressing maakt het echt super lekker! Ik vind dit ook een ideale salade om mee te nemen. Als ik weg moet overdag probeer ik vaak de avond daarvoor een salade te maken, dit scheelt tijd in de ochtend én zo heb je altijd een gezonde lunch mee. 😁

Ingrediënten (1 portie):
Dressing:
Kwart stuk uitgeknepen citroen
3 eetlepels extra vierge olijfolie
Theelepel dille
Snuf zeezout
Snuf zwarte peper
Gerecht:
1 tomaat
Kwart komkommer
Stuk feta
Zwarte olijven
120 gram linzenpasta
Kleine rode ui
Verse basilicum
Recept:
Meng alle ingrediënten voor de dressing. Proef of het naar smaak is.
Kook de pasta volgens de verpakking.
Snijd alle groenten in stukjes en de ui in kleine ringen.
Verkruimel de feta, knip de basilicum in stukjes en snijd de olijven in stukjes.
Voeg alles samen in een schaal en meng hier de dressing doorheen.
Commentaires