top of page

FETA AUBERGINE SPREAD 🍆

  • Foto van schrijver: Aniek Buijsrogge
    Aniek Buijsrogge
  • 25 aug 2021
  • 1 minuten om te lezen

Op de markt haal ik wel eens aubergine spread bij de Griekse kraam maar dit kan je natuurlijk ook heel makkelijk zelf maken!😉 Dus ben ik aan de slag gegaan met maar 2 ingrediënten en peper + zeezout. 🙌🏻


Dit is echt megaaa lekker op een toastje of op brood! Ik eet heel graag de glutenvrije quinoa crackers van Le Pain Des Fleurs. Lekker & goede voedingswaardes! 👍🏻


Ingrediënten:

  • 1 aubergine

  • 1 pakje feta (150 gram)

  • Peper + zeezout
















Het recept:

  1. Snijd de aubergine in kleine stukjes.

  2. Bak de aubergine in een pan en voeg peper en zout toe.

  3. Als de aubergine goed gebakken is mix je deze in een keukenmachine samen met de feta en peper tot een glad geheel.

  4. Serveer op een toastje of brood. Bewaar afgedekt in de koelkast.








Comentarios


bottom of page