Zoals jullie misschien weten ben ik fan van de ewrtenpasta, nou kwam ik er achter dat er ook erwtencouscous bestaat. Dit wilde ik natuurlijk proberen š ik vond couscous voordat ik glutenvrij ben gaan eten altijd erg lekker dusss dit komt goed uit. š„³
Ingrediƫnten:
(Erwten)couscous
Kwart komkommer
1 courgette
1 pak oesterzwammen
(Vegan) feta
Granaatappelpitjes
Gedroogde of verse dille (of bijvoorbeeld basilicum of peterselie)
Extra vierge olijfolie
Kruiden voor de oesterzwammen en courgette: gedroogde dille, zaāatar en peper en zeezout
Het recept:
Kook de couscous volgens de verpakking.
Snijd de courgette in stukjes. Bak de oesterzwammen en courgette samen met de kruiden.
Snijd komkommer en feta in stukjes.
Meng alles door elkaar en voeg kruiden en olijfolie naar smaak toe.
Comments