Bruschetta met homemade olijven tapenade (zo lekker!!), tomatensalsa en geitenkaas met druiven. Met glutenvrij stokbrood en normaal stokbrood. Het ziet er feestelijk uit voor bij de borrel 😍
Ingrediënten:
(Glutenvrij) stokbrood
Olijven tapenade:
Een blik zwarte olijven
3 ansjovisjes
Verse basilicum
Zwarte peper
3 lepels extra vierge olijfolie
Theelepel citroensap
Halve knoflookteen
Tomatensalsa:
3 rijpe tomaten
Halve rode ui
Halve knoflookteen
Verse basilicum
Peper/zout
3 lepels extra vierge olijfolie
Recept:
1. Snijd de stokbroden en besprenkel met olijfolie. Plaats in de oven tot ze krokant zijn.
2. Mix alle ingrediënten voor de tapenade in een blender.
3. Snijd de ingrediënten voor de tomatensalsa en mix door elkaar.
4. Beleg de broodjes met de tomatensalsa, geitenkaas met druiven en tapenade.
Comments